Lunch Tibro

Välkommen till Gränden – mitt i stan

 

Lunch i närheten av Tibro

Varmt välkommen till Gränden – Mitt i Stan, en restaurang i närheten av Tibro som serverar både lunch och middag. Hos oss erbjuds mat som är lagad med kärlek samt goda drycker därtill. Fokuset inom matlagningen ligger på våra hamburgare men vi erbjuder även övriga kötträtter, sallader och mycket mer.

Välj mellan take away eller ett besök på vår restaurang, här finns både bordsservering inomhus och uteservering under såväl lunch som kvällstid. Vi finns en liten bit från Tibro, och vi ser framemot ditt besök!

Tveka inte på att fråga personalen angående allergi eller specialkost!

vårA meny

Lunch Tibro

 

Med en exceptionell service och ett duktigt kockteam så är vi det självklara valet för en lunch! Vår restaurang ligger en liten bit från Tibro och under lunchtid kan vi erbjuda en varierande meny där givetvis våra goda burgare  finns. Under lunch har vi självklart också vegetariska rätter varje dag, här finns något för alla smaker.

Utöver våra hamburgare så erbjuder vi även smakfull á la carte med rätter som är tillagade på färska råvaror. Har du några allergier eller behöver specialkost av någon annan anledning? Säg bara till vår personal vid beställning så fixar vi det, vi har ett duktigt kockteam som kan anpassa maträtterna. Du hittar oss i närheten av Tibro!

I vår restaurang lägger vi fokus på god mat och dryck kombinerat med en trevlig och personlig service. Vi vill vara en samlingsplats för människor, en plats där du kan njuta av god mat och dryck i en hemtrevlig miljö. För oss är alla kunder viktiga, därför arbetar vi alltid mot att alla kunder ska bli 100 procent nöjda.

Välkommen in på en smaklig lunch, vi finns i närheten av Tibro

 

Om Restaurangen

Restaurang Tidaholm

Puben

Kontakt

Gränden mitt i stan AB

Torggatan 1
52231 Tidaholm

0502-22 1 22

grandenmittistan@gmail.com