Hamburgare Skövde

Välkommen till Gränden – mitt i stan

 

Hamburgare i närheten av Skövde

Varmt välkommen till Gränden – Mitt i Stan, en restaurang i närheten av Skövde. Hos oss erbjuds mat som är lagad med kärlek samt goda drycker därtill. Fokuset inom matlagningen ligger på våra hamburgare men vi erbjuder även övriga kötträtter, sallader och mycket mer.

Välj mellan take away eller ett besök på vår restaurang, här finns både bordsservering inomhus och uteservering. Vi finns en liten bit från Skövde, och vi ser framemot ditt besök!

Tveka inte på att fråga personalen angående allergi eller specialkost!

vårA meny

Hamburgare Skövde

 

Välkommen till vår restaurang en liten bit från Skövde, här serverar vi hamburgare som tillagas med kärlek. Till våra hamburgare kan du välja mellan flera smakrika tillbehör som gör tallriken fulländad. En klassisk amerikansk burgare eller en burgare med kreativa smakkombinationer som du sent kommer glömma? Vi har ett härligt utbud av hamburgare, här finns något för alla smaker.

Utöver hamburgare så erbjuder vi även smakfull á la carte meny med varierande maträtter tillagade på färska råvaror. Givetvis har vi även ett antal olika vegetariska rätter! Har du några allergier eller behöver specialkost av någon annan anledning? Säg bara till vår personal vid beställning så fixar vi det, vi har ett duktigt kockteam som kan anpassa maträtterna. Du hittar oss i närheten av Skövde!

I vår restaurang lägger vi fokus på god mat och dryck kombinerat med en trevlig och personlig service. Vi vill vara en samlingsplats för människor, en plats där du kan njuta av god mat och dryck i en hemtrevlig miljö. För oss är alla kunder viktiga, därför arbetar vi alltid mot att alla kunder ska bli 100 procent nöjda.

Välkommen in på en smaklig måltid, vi finns i närheten av Skövde

 

Om Restaurangen

Restaurang Tidaholm

Puben

Kontakt

Gränden mitt i stan AB

Torggatan 1
52231 Tidaholm

0502-22 1 22

grandenmittistan@gmail.com